April 25, 2024

Η Herbalife International είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής, απώλειας βάρους και φροντίδας δέρματος που ιδρύθηκε από έναν άνδρα ονόματι Mark Hughes. Η Herbalife απασχολεί αυτήν τη στιγμή περίπου 4.000 άτομα παγκοσμίως και ανέφερε καθαρές πωλήσεις 2,3 δισεκατομμυρίων στα κεντρικά γραφεία της Herbalife.

Σε αυτήν την ανασκόπηση της Herbalife, θέλω να επιστρέψω αμέσως στο πώς ξεκίνησε η Herbalife και πώς άρχισε να πουλά προϊόντα απώλειας βάρους της Herbalife από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Ο λόγος που ο Mark Hughes ξεκίνησε την Herbalife ήταν η μητέρα του, η οποία αργότερα πέθανε από μια διατροφική διαταραχή και μια ανθυγιεινή προσέγγιση για την απώλεια βάρους.

Στη συνέχεια, ο Mark Hughes υιοθέτησε ένα επιχειρηματικό μοντέλο μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων για τη διανομή και την επιχειρηματική ανάπτυξη, με την εταιρεία να προσελκύει χιλιάδες διανομείς που πουλούσαν προϊόντα Herbalife από πόρτα σε πόρτα και από στόμα σε στόμα αντί να συμφωνήσουν σε εμπορική διανομή σε καταστήματα λιανικής.

Η Herbalife επινόησε το σλόγκαν «Χάσε βάρος τώρα, ρώτησε πώς», το οποίο έγινε θέμα μάρκετινγκ για τον λιανοπωλητή και οδήγησε στη μαζική παραγωγή επιγραφών, μπροσούρων και αφισών. Η μέθοδος που χρησιμοποίησε η Herbalife για να προσλάβει νέους διανομείς και να πουλήσει τα προϊόντα τους ήταν με τη διοργάνωση σεμιναρίων με διανομείς που έκαναν κριτικές για τα προϊόντα υγείας και απώλειας βάρους της Herbalife, συμπεριλαμβανομένης μιας κεντρικής ομιλίας από τον Mark Hughes.

Ο Mark Hughes πέθανε σε ηλικία 44 ετών, αλλά η εταιρεία συνέχισε να αναπτύσσεται μετά τον θάνατό του και το 2002 εξαγοράστηκε από τη Whitney and co LLC και την Golden Gate Capital για 685 εκατομμύρια δολάρια. Η Herbalife ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος μετά από 17 χρόνια στην The Walt Disney Company.

Επιχειρηματικό μοντέλο της Herbalife Review

Η Herbalife είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων γνωστή και ως MLM ή Δικτυακό Μάρκετινγκ. Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο επιτρέπει στους διανομείς να κερδίζουν προμήθειες από άμεσες πωλήσεις καθώς και από πωλήσεις από διανομείς στη γραμμή. Ένα μοντέλο που μιλά με αυτόν τον τρόπο είναι ότι οι διανομείς πολλαπλών επιπέδων που εμπορεύονται την επιχείρηση της Herbalife με τον σωστό τρόπο λαμβάνουν μια μεγάλη προμήθεια από την επιχείρηση.

Ο Mark Hughes ίδρυσε επίσης έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ονομάζεται Herbalife Family Foundation το 1994. Το ίδρυμα ιδρύθηκε για να βελτιώσει τη ζωή των παιδιών παρέχοντας υγιεινή διατροφή σε παιδιά που κινδυνεύουν και το HFF συχνά υποστήριζε προσπάθειες ανακούφισης από φυσικές καταστροφές, τις οποίες το HFF συνέχισε να αναπτύσσει και να ιδρύει . 60 φιλανθρωπικά προγράμματα σε 6 ηπείρους σε όλο τον κόσμο.

Η Herbalife έχει επίσης χορηγήσει πολλούς αθλητικούς παίκτες, ομάδες και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Sergey Konyushok (Strongman), LA Triathlon, USA Youth Soccer Organization και LA Galaxy soccer team για να αναφέρουμε μερικές.

Προϊόντα κριτικής Herbalife

Η γκάμα προϊόντων της Herbalife περιλαμβάνει σέικ πρωτεΐνης, σνακ πρωτεΐνης, συμπληρώματα διατροφής, ενέργειας και φυσικής κατάστασης και προϊόντα προσωπικής περιποίησης. Τα σέικ αντικατάστασης γευμάτων πρωτεΐνης Formula 1 είναι το νούμερο ένα προϊόν της εταιρείας και το πρώτο προϊόν της εταιρείας σε πωλήσεις. Η γκάμα προϊόντων της Herbalife περιλαμβάνει επίσης στοχευμένα προϊόντα για την υγεία της καρδιάς, την υγεία του πεπτικού συστήματος και τη φροντίδα του δέρματος. Η εταιρεία παρέχει επίσης καθοδήγηση από επαγγελματίες υγείας ως μέρος του μάρκετινγκ της.

Στρατηγική μάρκετινγκ της Herbalife Review

Η πιο παραδοσιακή τακτική μάρκετινγκ που θα κάνει η upline σας για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας είναι να δημιουργήσετε μια λίστα με τους φίλους και την οικογένειά σας και στη συνέχεια να δημιουργήσετε μια λίστα με τους φίλους και την οικογένειά τους που την αποκαλούν ζεστή λίστα σας. Τώρα, αφού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μιλήσετε με άτομα στη ζεστή λίστα σας και να τα ενθαρρύνετε να κάνουν παρουσιάσεις στο σπίτι. Αυτή η παρουσίαση θα πρέπει να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που έχει η Herbalife. Θα ήθελα να αγοράσω ένα προϊόν ή να εγγραφώ μαζί σας ως διανομέας.

Αυτή η στρατηγική μάρκετινγκ είναι πολύ περιορισμένη. Τι κάνετε μετά όταν ξεμείνετε από κόσμο σε μια καυτή αγορά; Το μεγάλο πρόβλημα με αυτήν την τακτική μάρκετινγκ είναι ότι κάποιοι από τους φίλους και την οικογένειά σας μπορεί να είναι εχθρικοί. Σε προειδοποιώ.

Άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ που προτείνονται από τα uplines περιλαμβάνουν τη διανομή φυλλαδίων, τη διανομή επαγγελματικών καρτών και την τοποθέτηση εταιρικών αυτοκόλλητων στα αυτοκίνητα. Αν και αυτές οι στρατηγικές μάρκετινγκ μπορεί να λειτουργήσουν για μερικούς ανθρώπους, είναι πολύ περιορισμένες. Μέγεθος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *