June 19, 2024

 

Trimiterea de cadouri de nuntă pentru a felicita un cuplu pentru că și-a început viața împreună este una dintre bucuriile vieții. În general, cadourile de nuntă pot include articole care pot fi folosite pentru ceremonia de nuntă, recepție, nuntă sau pentru noua gospodărie. Cadourile de amintire pe care cuplul le poate prețui mulți ani de acum înainte sunt, de asemenea, alegeri bine gândite. Acest articol oferă 10 idei de cadouri de nuntă care vor fi binevenite de miri.

1. Coș cadou de nuntă
Îți poți trimite cele mai bune urări cu un coș cadou elegant Cadouri anoversare casatorie plin cu delicii și articole care pot fi folosite pentru sărbătoare. Frumosul coș alb este decorat cu flori albe și păsări albe de dragoste și conține o sticlă de cidru de mere spumant, două pahare de șampanie, o ramă de imagine, lumânări și gustări gourmet pentru doi.

2. Capsulă pentru timpul nunții
Noul cuplu va umple această capsulă a timpului nunții cu suveniruri din ziua nunții, luna de miere și primul an împreună. Ei vor deschide capsula timpului peste ani de acum într-o aniversare specială și vor împărtăși emoția acelei zile speciale. Acest set cadou de 25 de piese include mesaj pentru viitor și plicuri, cum să ghidați capsula timpului, lista de verificare a articolelor de adunat, mesaj către viitorul hârtie de scris, carte de profil pentru a completa mirii și 160 de culori. autocolante fără acid. De asemenea, este inclusă o cameră de unică folosință pentru a surprinde amintiri, o ramă pentru fotografia ta preferată și o lumânare pentru tort de nuntă. Acesta este un cadou minunat pentru tinerii căsătoriți pentru a surprinde bucuria nunții lor.

3. Lumânare Unity:
Aprinderea lumânării unității este un plus popular la ceremonia de nuntă tradițională. Ceremonia lumânării unității folosește două lumânări conice cu o lumânare mare stâlp (lumânarea unității) în centru. La începutul ceremoniei de nuntă, câte un reprezentant din fiecare familie (de obicei mama mirilor) aprinde cele două lumânări conice. Mai târziu, în cadrul ceremoniei (sau la recepție), mirii folosesc cele două lumânări conice pentru a aprinde împreună lumânarea mare de stâlp. Aprinderea lumânării unității simbolizează unirea a doi indivizi, devenind una în angajament.

Puteți trimite un set de lumânări unitare de calitate moștenire care include lumânări unitare tipărite manual, lustruite manual și un suport pentru lumânări unitare cu lumânări conice asortate pentru ceremonia de nuntă. Lumanarea poate fi personalizata cu prenumele mirilor si data nuntii.

4. Cutie cadou pentru dus nunta
Această cutie de cadou alb și auriu este plină cu un registru de duș, jocuri pentru duș de nuntă, o cameră de unică folosință, lumânare pentru clopoței de nuntă, o lumânare pentru sticlă de șampanie și delicii pentru duș de nuntă. Felicitează mireasa că a fost alături de această livrare atentă și gustoasă.

5. Coș cadou spa:
Pentru festivitatea de nuntă, puteți trimite un coș cadou spa viitoarei mirese pentru a o ajuta să se relaxeze pentru marele ei eveniment. În interiorul acestei cutii florale cu accent cu fluturi, ea va descoperi loțiune de corp revitalizantă, gel de baie și gaze de baie, lumânare stâlp pentru aromoterapie, perie pentru degetele de la picioare și unghii, prosop de mână și față ultra solf, precum și o pernă de relaxare și citit. Ea va găsi și o pereche de papuci ultra moi. Recipientul pentru amintiri poate fi refolosit pentru depozitarea fotografiilor și a produselor cosmetice. Trimite-i acest cadou superb pentru a alina orice stres.

6. Coș de mic dejun:
Coșul de mic dejun este un alt cadou grozav de duș de nuntă. Acest frumos coș alb căptușit cu pânză este plin cu preparate fantastice pentru micul dejun. Include amestec clasic de clătite cu zară, sirop de arțar din New England, stroopwaffle belgiene, cafea cu nuci de scorțișoară, ciocolată Perugina, prăjituri cu napolitană laminate cu cappucino și ciocolată europeană și o spatulă Betty Crocker pentru răsturnarea clătitelor.

7. Cadru de semnătură personalizat:
Rama de semnătură personalizată este o alternativă excelentă la cărțile tradiționale de oaspeți de hârtie de la recepție. Este un suvenir minunat din ziua nunții, care poate fi afișat în anii următori. Tot ce ai nevoie este o fotografie de nuntă. Semnăturile invitaților sunt gravate pe suprafața rezistentă, din aliaj de înaltă calitate. Nu sunt necesare tratamente speciale. Oaspeții doar semnează la recepție și este gata de afișat. Include, de asemenea, card de instrucțiuni pentru oaspeți și cârpă de lustruit din microfibră pentru îndepărtarea petelor. Rama semnătură vine cu cadru teșit din lemn masiv și include sticlă plexiglasă, covoraș suplimentar din carton, suport negru și feronerie pentru agățat.

8. Rama poza personalizata:
Această ramă foto elegantă cu tematică de nuntă alb-negru oferă locul ideal pentru a evidenția o fotografie preferată de nuntă sau luna de miere. Designul este simplu, dar clasic și este un omagiu potrivit noilor domni și doamne și bucuriei zilei lor speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *