June 24, 2024

We zijn niet alleen wat we eten, maar we zijn ook wat we inademen, dus er is zowel op kantoor als thuis behoefte aan kwaliteitslucht. We brengen een groot deel van onze wakkere uren op kantoor door, daarom komt een groot deel van wat we zijn uit de lucht die we daar inademen.

Het moreel en de productiviteit van werknemers kunnen worden beïnvloed door een slechte luchtkwaliteit en ook ziekteverzuim komt vaker voor. Wanneer u op uw werk komt en het kantoorgedeelte ruikt muf en muf, alsof de lucht daar gewoon blijft hangen, is de kans groot dat uw personeel zich niet in een productieve bui voelt.

Naarmate er meer en meer personeel op kantoor verschijnen, begint de atmosfeer op te warmen en wordt deze dikker en dikker met lichaamsgeur en muffe adem, wat leidt tot zeer ongezonde werkomstandigheden.

De kans is groot dat de typische plafondtegels oud en vies zijn, net als het filter van de airconditioning. Al deze factoren dragen alleen maar bij aan de reden waarom u een warmtepomp op kantoor zou moeten laten installeren.

Hier zijn nog 5 redenen om je aan het denken te zetten:

Luchtstroom en ventilatie: De meeste kantoren bevinden zich in gebouwen die afgesloten gebouwen zijn warmtepomp deurne met niet-openende ramen. Er kunnen verschillende deuren zijn om door te gaan om de gewenste locatie te bereiken, en die meerdere deuren laten niet de luchtstroom toe die nodig is om te voorkomen dat de lucht stagneert en muf wordt; om nog maar te zwijgen van het feit dat dit een perfecte voedingsbodem is voor bacteriën en schimmels.

Airconditioning: wanneer u merkt dat verschillende medewerkers ventilatoren aan hun bureau hebben, zou dit erop moeten wijzen dat de airconditioning niet goed werkt. Die ventilatoren circuleren gewoon muffe lucht, die iedereen keer op keer inademt. Dus als iemand ziek is, ademt iedereen dezelfde lucht in als zij, en verspreiden hun ziektekiemen daar zodat iedereen ze kan opvangen.

Er moet een schone luchtstroom in het kantoor worden gebracht zodat de oude lucht kan worden afgevoerd en gefilterd. Dat kan met een warmtepomp van goede kwaliteit, zowel in de zomer- als in de wintermaanden. Een warmtepomp verplaatst eigenlijk muffe lucht uit het kantoor, filtert het en blaast schone lucht in, waardoor u hetzelfde effect krijgt als een raam openzetten met een briesje naar binnen.

Onderhoud: Een kwaliteitswarmtepomp heeft minder onderhoud nodig dan de oude stijl van centrale lucht- en verwarmingssystemen. Ze worden beoordeeld als een van de meest economische verwarmings- en koelmethoden en verbruiken dus minder stroom, waardoor de energiekosten tot een minimum worden beperkt. Ze hebben ook minder opeenhoping van vuil, stof en ziektekiemen die schimmel veroorzaken.

Vochtigheid: Wanneer de kantoorlucht te vochtig is, is het een ongezonde omgeving voor u en uw medewerkers. Er bestaat een risico op schimmelvorming in de ventilatieopeningen, waardoor een broedplaats voor ziektekiemen en ziektes ontstaat, maar als de lucht te droog is, kan het ook onaangenaam zijn.

U kunt ontvochtigers of luchtbevochtigers gebruiken, maar het installeren van een kwaliteitswarmtepomp kan het werk van beide het hele jaar door zeer economisch doen. Op de lange termijn is dit een echte geldbesparing.

Groen: Planten houden de lucht op kantoor fris en als de lucht op kantoor niet gezond is, zijn zij dat ook niet. Ze hebben te veel water nodig, ze zien er dood uit en dode planten geven gewoon niet de uitstraling die je wilt dat je kantoor heeft, vooral als er klanten binnenkomen.

Om de beste productie uit uw personeel te halen, kan een kwaliteitswarmtepomp wonderen verrichten. De initiële uitgave voor de warmtepompen wordt in zeer korte tijd terugverdiend met lagere energierekeningen, minder ziekteverzuim en meer productiviteit van het personeel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *