June 20, 2024

Is hijama-therapie voor het gezicht hetzelfde als fysieke hijama-therapie?

Hijama, ook wel bekend als cupping, is een alternatieve therapie waarbij beoefenaars zuignappen gebruiken om de spieren van het gezicht en lichaam te stimuleren. Hijama Amsterdam kan een volledige lichaams- of gezichtsbehandeling zijn. Het inhalatieproces bevordert de doorbloeding en helpt de spierspanning te verlichten. Het helpt ook het celherstel en de weefselregeneratie te versnellen. Traditionele geneeskunde-experts beweren ook dat cupping de stroom van woord voor levenskracht bevordert. Hijama, of cupping, is een groot deel van de traditionele islamitische geneeskunde, maar beeldend bewijs voor de praktijk wijst op de oorsprong ervan.

Hijama Singapore biedt hoogwaardige cupping-behandelingen voor het gezicht van experts uit de industrie.

Wat is het verschil tussen bodycupping en facecupping?

In feite zijn er veel overeenkomsten tussen body cupping en face cupping. Beide therapieën zijn gebaseerd op dezelfde principes, maar worden anders geïmplementeerd.

Face cupping is zachter of lichter dan body cupping. Gezichtscups trekken de huid meestal uit de diepere lagen in de fascia om de bloedtoevoer naar het getroffen gebied te vergroten en de huidconditie te verbeteren. Dit proces laat geen bekersporen achter. Facial hijama helpt de teint te verbeteren en rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Body cupping wordt voornamelijk gebruikt om pijntjes en kwalen te verlichten. Mensen die body capping ondergaan, krijgen vaak cup marks op het behandelde huidgebied. Het label geeft de hoeveelheid cellulair afval of “stilstaand” aan dat zich in de huid heeft opgehoopt. Naarmate uw lymfestelsel afvalstoffen verwijdert, zullen deze cup marks geleidelijk verdwijnen.

Voordelen van gezichtscupping

Face cupping heeft veel voordelen, waaronder:

Dit proces bevordert een betere circulatie van zuurstofrijk bloed.
Helpt het bindweefsel en de algehele gezondheid van de huid te versterken.
Hijama helpt spierspanning te verlichten.
Facial cupping verheldert de huid en vermindert de zichtbaarheid van littekens, rimpels en fijne lijntjes.
Helpt de kin, hals en kaaklijn strakker te maken.
Over het algemeen reguleert Hijama de olieproductie en verbetert het de levering en opname van voedingsstoffen.

Laat hijama op het gezicht blauwe plekken achter?

Er mogen geen blauwe plekken achterblijven wanneer een professional face cupping uitvoert. Er kunnen echter blauwe plekken ontstaan als de cup die voor de procedure wordt gebruikt lange tijd op hetzelfde gebied blijft zitten. Experts zeggen dat verkleuring van de huid in slechts 5 seconden kan optreden, daarom moet u de zuignappen altijd over uw gezicht laten bewegen.

Professionele cupping gezichtsbehandeling door ervaren behandelaars

U kunt besluiten om te experimenteren met face cupping in het comfort van uw eigen huis, maar voor het beste resultaat laat u uw eerste face cupping-sessie uitvoeren door een ervaren Hijama-professional. Hijama Singapore heeft deskundige gezichtscupping-specialisten klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. Over deze alternatieve therapie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Facial Hijama-therapie en hoe u de gezondheid en het uiterlijk van uw gezichtshuid kunt verjongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *