June 23, 2024

Talloze fitnessprogramma’s, sportscholen en trainers beloven je de gewenste resultaten te behalen door aan hun programma deel te nemen. Een van de keuzes die steeds populairder wordt, is online fitnesscoaching. Waar steeds meer mensen naar op zoek zijn
hormoon coach online, steeds meer mensen noemen zichzelf online fitnesscoach zonder echte professionele ervaring. Zoals met alles, zal niet elke online coach geweldig zijn, of zelfs maar goed. De vraag is: kunnen online personal training-services uw investering waard zijn?

Het eerste dat u moet overwegen, is de prijs van online coaching in vergelijking met andere diensten. Als je krap bij kas zit en niet elke maand veel te besteden hebt, dan is een eenvoudig lidmaatschap van een sportschool veel goedkoper dan online coaching. Het topsegment van het spectrum van fitnessprogramma’s is één op één lokaal trainen, waarbij online fitnesscoaching veel goedkoper is dan. Als je coaching zou uitprijzen en zou vergelijken met iets lokaals, zou je waarschijnlijk merken dat groepsfitnessprogramma’s en bootcamps ongeveer dezelfde prijs hebben als een online fitnesscoach. Dat betekent dat je waarschijnlijk ongeveer $ 100 per maand beschikbaar moet hebben voor het coachingprogramma, en dat je een paar maanden nodig hebt om de resultaten echt te zien. Als je die financiële en tijdsinvestering aankunt, dan kan online personal training een goede optie voor je zijn.

Uw online trainer zal het grootste deel van zijn inspanningen richten op het ontwerpen van het perfecte fitnessplan voor u. Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het ontwerpen van een goed fitnessplan, waaronder ervaring, planning, periodisering, doelstellingen voor lichaamssamenstelling en nog veel meer. Als je toevallig een online coach inhuurt die je een programma stuurt zonder je ooit diepgaande vragen te stellen over je doelen en behoeften, dan is hij niet de juiste coach voor jou. Die coach nam duidelijk niet de moeite om een echt programma op maat te maken. Cookie-cutter-programma’s zijn niet wat u zoekt als u op zoek bent naar online persoonlijke training. Letterlijk honderden zijn gratis online beschikbaar. Betaal alleen een trainer die het programma speciaal voor jou op maat ontwerpt!

Voedingsbegeleiding is ook een gemeenschappelijk aanbod bij online personal trainers en coaches. Een goede coach weet dat uw succes te danken is aan uw dieet, niet aan uw trainingsprogramma. Veel coaches zijn gespecialiseerd in bepaalde soorten voedingsbenaderingen, dus zorg ervoor dat je er een kiest die goed bij je past. Het meeste onderzoek toont aan dat soorten voedsel er niet zo toe doen als uw inname van calorieën en macronutriënten als het gaat om veranderingen in de lichaamssamenstelling. U moet zich niet te beperkt voelen in uw dieetplan, omdat dit meestal tot mislukkingen leidt. Ik zou geen online fitnesscoach inhuren die geen voedingsbegeleiding biedt, tenzij je je dieet al 100% hebt vastgelegd. Als je dieet al perfect was, dan betwijfel ik of je in de eerste plaats op zoek zou gaan naar een online trainer .

Een belangrijke factor in uw succes is de communicatie die u heeft met uw coach, zodat zij uw voortgang regelmatig kunnen controleren. Je coach moet weten hoe hij je kan motiveren door middel van e-mails en andere digitale formulieren, aangezien hij je herhalingen niet bij elke sessie gaat tellen zoals een normale trainer dat doet. Het kan gemakkelijker zijn om gemotiveerd te raken als er een trainer bij je sessies is, dus online coaching vereist wat meer vastberadenheid van de cliënt. Online coaches weten heel goed hoe ze moeten motiveren zonder hun klanten persoonlijk te zien, dus het kan geweldig werken als je hier en daar een beetje motivatie mist. Er is niet altijd dagelijks contact, maar contact moet regelmatig en vaak zijn. Uw coach zou u ook moeten helpen uw algehele levensstijl te verbeteren om aan uw fitnessdoelen te voldoen. Leefstijlcoaching wordt nog wel eens verwaarloosd, maar het is net zo belangrijk als training en voeding voor uw resultaten!

Vergeet niet dat je een paar maanden in coaching moet investeren om de vruchten te plukken, dus zorg ervoor dat je de financiële investering kunt betalen! Online trainers bieden geweldige services die vergelijkbaar zijn met de beste één-op-één trainers, maar veel goedkoper. Overweeg om een online personal trainer in te huren de volgende keer dat u een doel heeft dat u niet alleen kunt bereiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *