June 19, 2024

Ik heb e-mails ontvangen waarin wordt opgeroepen tot een vergelijking tussen krachtige elektrische scooters voor kinderen. Ik heb al instapsteps vergeleken maar blijkbaar snak je naar meer. Dit keer heb ik statistieken verzameld van drie grote rivalen in de wereld van online en scootmobiel kopen. Ter overweging: ik heb onderzoek gedaan naar Razor, X-Treme en EZip, allemaal zeer gerespecteerd in deze branche. Net boven de grafiek staat een uitleg van de categorieën en waarom ze belangrijk zijn. Onder de grafiek staat een snelle analyse van de resultaten.

MSRP – Dit zijn de standaardprijzen van de fabrikant. Meestal betaalt u minder en zou u niet meer moeten betalen dan de adviesprijs.

Topsnelheid – De snelheid waarmee de scooter op eigen kracht kan rijden. Dit is zeer variabel, afhankelijk van het gewicht, het terrein en of de wind in je voordeel is of niet.

Gewichtslimiet – De hoeveelheid gewicht die de scooter kan verdragen zonder het voertuig te belasten. Deze limiet is van cruciaal belang om op een scooter te rijden die zijn capaciteit overschrijdt, is niet alleen gevaarlijk, maar veroorzaakt ook aanzienlijke slijtage aan het apparaat.

Motor – Bepaalt het vermogen. Hoe hoger dit cijfer, hoe meer snelheid de scootmobiel kan produceren (hoewel andere factoren, zoals gewicht, uw snelheid zullen beïnvloeden.)

Oplaadtijd – Tijd die nodig is om uw scootmobiel op te laden.

Actieradius – Hoe lang uw scootmobiel meegaat op een enkele lading, hoe hoger dit getal, hoe langer u kunt rijden.

Productgewicht – Hoe zwaar de individuele scootmobiel weegt. Het oppakken van een zware scooter is meer stress voor het menselijk lichaam, vooral bij het verwijderen of terugplaatsen in de auto.

Remmen – Als het op stoppen aankomt, zijn schijfremmen superieur aan hun trommeltegenhanger.

Afneembare zitting – Als u liever zit, is dit een leuke optie, vooral als deze afneembaar is.

Opvouwbaar – De opvouwbare optie wordt gewaardeerd voor opslag, vooral door studenten wanneer ze hun scooter langs klasmuren proppen.

Garantie – Normale slijtage valt niet onder de basisgarantie (banden, scheuren, binnenbanden). Elke fabrikant heeft echter zijn eigen beleid, raadpleeg hun website voor meer informatie.

De Kymco People 150 is ook een zuinige minibike die u uitstekend van dienst zal zijn. Het biedt een soepele rit met snelle acceleratie en haalt naar schatting 84 mijl per gallon gas. Niet alleen dat, maar hij is ook goedgekeurd voor gebruik op de snelweg, hoewel je er misschien over na wilt denken voordat je met deze fiets een drukke snelweg op gaat. Hoewel het bedrijf geen beweringen doet over de topsnelheden die u met deze scooter kunt bereiken, schatten recensenten dat deze ergens tussen de 57 mph en 65 mph zal rijden. Dat is veel vermogen voor een kleine machine die u slechts ongeveer $ 2.800 gaat kosten.

Zoals u kunt zien, zijn er veel dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u overweegt een scooter op gas of een elektrische scooter aan te schaffen. Waar u het voor gaat gebruiken en het bedrag dat u wilt betalen, zijn slechts twee van de factoren waarmee u rekening moet houden. Dan is er snelheid, en kracht, en coole styling, en kleuren, en…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *